jueves, 23 de mayo de 2013

Presentació:




Hola, nosaltres som la Paula i el Gerard, i a continuació us presentem el nostre treball de Recerca.

Nosaltres partíem de la base que volíem fer un treball sobre la moda. Vam estar buscant informació sobre coses noves, coses actuals, i ens vam trobar amb moltes coses noves i innovadores. De totes aquestes coses noves, ens va cridar l'atenció una en concret: L'UPCYCLING. Després de buscar molta informació sobre aquest corrent que últimament s'està posant molt de moda, vam decidir aplicar l'idea d'upcycling al nostre treball de Moda.


Després de trobar l'idea vam començar a buscar quins serien els nostres objectius. El primer va ser com ja teníem pensat fer una línia de moda per noi i per noia. I després amb aquesta línia de moda, fer un book fotogràfic. I amb aquest conjunt, volíem donar a conèixer què és l'upcycling.


Després de pensar tots els nostres objectius, vam decidir que tot el que faríem havia de tindre una finalitat: fer una crítica al consumisme d'América, per això vam decidir que posaríem la bandera d'América a totes les nostres peces de roba. 


Podríem destacar alguns punts principals per el desenvolupament d’aquest treball:


-Upcycling aplicat a la moda.


-Donar a conèixer l'Upcycling.

-Fer una crítica al consumisme d'América, i per tant, reciclar i col·laborar amb el medi ambient.


-Fer un reportatge de fotos amb models i la nostra pròpia línia d'upcycling.


-Documentar-ho tot en un llibre entregat el dia de l'exposició, així com experimentar el mateix dia de l'exposició, com vestir upcycling.





Dit i decidit tot això, ja tenim per on començar.









No hay comentarios:

Publicar un comentario